X-Cruise 5-7 maj 2023

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: X-Cruise 5-7 maj 2023

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Choose language:

Konsertresa

Genom att ta festivalbussen till konserten kommer du alltid fram direkt i anslutning till arenan. Bussen inväntar sedan konsertens slut och kör sedan er tryggt hem under natten. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen --------------------------------------------- KÄNN ER SÄKRA MED ATT BOKA ER RESA MED OSS! Vi har ställt lagstadgad garanti/försäkring till kammarkollegiet för alla som bokar resa med oss.

  Reseinfo

  2023-02-11

  Anslutningsbussar till X-Cruise 5-7 Maj

  Festivalbussen arrangerar i officiellt samarbete med X-Cruise anslutningsbussar direkt till Terminalen i Stockholm. Vi ser till att festen börjar direkt när ni kliver på bussen, dela gärna med era vänner att vi kör. Ju fler vi blir desto roligare.

  Vi beräknar att ankomma till Stockholm vid kl 15.00 i god till till avgången. På Terminalen finns en restaurang med öl/vin servering. Hytter på själva kryssningen bokar ni själva via Silja/Tallink, vi säljer endast bussresan.

  Hemresan hem är beräknad kl 11.00 Söndagen den 7:a Maj.

  Våra avgångsorter ser ni nedan, priser visas när ni väljer avgångsort.

  2023-02-11

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter och resedokument finner ni på "mina sidor" direkt efter bokningen är bekräftad.

  X-Cruise

  Sveriges mest maxade partykryssning ! Artister, Dj´s & Happenings. Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga så ta tillfället i akt och var med från början och skapa historia med Sveriges galnaste fester. X-Cruise är ett paketerat nöjeskoncept med musik, dans och underhållning i världsklass.

  Headliners

  • TBC

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Stockholm

  Inträdesbiljett

  Biljett/Hytt köper ni via Tallink.

  Besökare

  Ca 2500 st