Tomorrowland Week 2 28-30 juli 2023

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Tomorrowland Week 2 28-30 juli 2023

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Choose language:

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen _____________________________________ KÄNN ER SÄKRA MED ATT BOKA ER RESA MED OSS! Vi har ställt lagstadgad garanti/försäkring till kammarkollegiet för alla som bokar resa med oss.

Specialvillkor

Specialvillkor gällande resor till Tomorrowland 2023, Week 2. Specialvillkoren gäller utöver våra allmänna resevillkor.

I vår festivalbiljett ingår "Full Madness Pass samt DreamVille Friendship Garden"

Det är INTE tillåtet att sälja vidare våra resepaket, ni måste kontakta oss för ett namnbyte / byte av helg.

Festivalbiljetter säljs enbart tillsammans med bussresa, inga undantag. Tomorrowland har 18-års gräns, men alla födda år 2005 eller tidigare får åka med Festivalbussen.


Vid köp av vårt avbokningsskydd (299 kr per person) gäller följande :

Avbokningsskydd måste köpas vid beställningstillfället, för att avbokning / ändring enligt nedan skall vara giltigt, går ej att köpa till i efterhand.

Det är EJ tillåtet att på egen hand sälja vidare våra resepaket.

Avbokningsbart resepaket tom 31/3-2022 med 95% återbetalning.

Avbokningsbart resepaket från 1/4 tom 30/6 med 0% återbetalning, därefter är avbokning ej möjlig.

Namnbyte är möjligt avgiftsfritt tom 30/4.

Byte av festivalhelg är möjligt avgiftsfritt tom 30/4, vid tillgängliga biljetter på den helg ni vill byta till.

Ni kan i mån av plats byta avgångsort avgiftsfritt (ni betalar ev skillnad på bussresans pris) tom 30/6.


Utan avbokningsskydd gäller följande :


Det är EJ tillåtet att på egen hand sälja vidare våra resepaket.

Avbokningsbart resepaket tom 31/3 med 50% återbetalning.

Avbokningsbart resepaket från 1/4 tom 30/6 med 0% återbetalning, därefter är avbokning ej möjlig.

Namnbyte är möjligt tom 31/3 mot en avgift på 695 kr per person.

Byte av festivalhelg är möjligt tom 30/4 mot en avgift på 695 kr per person, vid tillgängliga biljetter på den helg ni vill byta till.

Ni kan i mån av plats byta avgångsort mot en avgift på 149 plus ev mellanskillnad på valda avgångsorter, gäller tom 31/5.


Ytterligare villkor

1, Namnbyte.

Önskar ni att göra ett namnbyte / helgbyte på ert resepaket så skall ni alltid kontakta oss.


2, Uppgiftslämning till Tomorrowland.

Vid bokning medger ni oss tillåtelse att vi skickar vidare er information till Tomorrowland. När er bokning har bekräftats så skall ni logga in på "mina sidor" och ange era uppgifter www.festivalbussen.com/userlogin, ange ert ordernummer vid kontakt med oss.

Vi behöver följande uppgifter om dig som bokare och dina medresenärer :

E-post adress


Adress


Personnummer


Kön


3.Leverans av festivalbiljett.

Festivalbiljetten delas ut under bussresan. Har ni bokat resa och festivalbiljett med oss men inte tänker åka med bussen så MÅSTE ni meddela detta till oss.


4. Anmälan på intresselistan.

Anmälan till intresselistan garanterar ej festivalbiljett och resa, utan endast som en information om när resorna släpps till försäljning. Vi förbehåller oss att skicka information till er via nyhetsbrev och/eller sms.


5. Godkännande av Tomorrowands villkor.

Genom att boka ett resepaket till Tomorrowland med festivalbussen så accepterar ni även Tomorrowlands villkor "General Rules & Conditions of Tomorrowland and DreamVille to the visitors", ni kan se dom kompletta villkoren på denna länk : https://www.tomorrowland.com/


6. ID/Pass, gränser & Covid-19.

Svenska resenärer skall ta med sig pass/nationellt ID-kort alt körkort pga Sveriges ID-kontroller. Utländska gäster skall ta med sig pass och kontrollera ev visa krav för inresa i Sverige och länder vi passerar igenom. Festivalbussen tar ej något ansvar om ni blir avvisade vid eventuell gräns/covid-kontroll.7. Makulerande/tvångsavbokning av beställning vid utebliven slutbetalning per den 30:e April 2023.

Er bokade resa, festivalbiljett och eventuella tillval kommer makuleras/tvångsavbokas om slutbetalning inte är oss tillhanda den 30:e April 2023, anmälningsavgiften återbetalas EJ. Slutbetalning sker via "mina sidor" genom kort eller Swishbetalning. Önskar ni boka igen vid senare tillfälle så går detta bra, då med full betalning direkt.


Festivalbussen 2023-02-05

  Reseinfo

  2023-01-19

  Slutsålt - Anmäl ert intresse på väntelistan

  Våra resor till Tomorrowland vecka 2 är slutsålda, det har varit ett enormt tryck på biljetterna. Sök löpande på vår hemsida efter biljetter som kommit tillbaka till försäljning. (Det kan alltså finnas enstaka biljetter kvar)

  Antal biljetter
  Avgångsort
  Mobilnummer
  E-post.

  Observera att intresselistan ej garanterar plats på bussen/festivalen, utan endast att ni skall få information om våra resor och resepaket.

  2023-01-19

  Vad ingår i våra resor till Tomorrowland?  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp. Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter och resedokument hittar ni genom att ni loggar in på vår "mina sidor" på vår hemsida och skriver ut dem. Inloggning får ni automatiskt när ni beställt er resa.


  Våra resepaket inkluderar :
  * Bussresa från vald ort (enkel eller T/R)
  * Full Madness pass (måste läggas till i er beställning)
  * DreamVille Friendship Garden (ingår i festivalbiljetten på vår sajt)

  Utöver detta kan ni lägga till extra campingprylar och uppställda tält, mer om detta ser ni längre ner på denna sidan och i bokningen.

  Boka nu, betala 10% av resans pris som handpenning, slutbetalning senast 30:e April.

  I år betalar alla som reser med oss en handpenning på 10% av resans pris vid bokningstillfället. Slutbetalning kommer ske i samband med att vi samlar in er personliga information kring biljetterna.

  Vi acceptar endast kort och Swish betalning.

  Köpta men ej betalda biljetter kommer släppas på hemsidan löpande, så om vi har sålt slut kan det vara en bra idé att kika en extra gång lite senare.

  Alltid Öppet köp i 48 tim, boka nu!

  Alla som bokar hos festivalbussen får öppet köp på ert bokade resepaket hos oss.

  Öppet köp gäller 48 tim från det att vi har bekräftat er order

  Ni behöver aktivt kontakta oss inom 48 timmar för att häva ert köp. Om det är så att vi inte hör från er inom 48 timmar så anses beställningen/bokningen som bindande enligt våra villkor.

  Har ni redan betalat beställningen och vill häva ert köp så kommer vi att återbetala till er. Om ni inte betalt så finner ni fakturan som ni skall betala på "mina sidor"

  2023-01-19

  400 000 besökare varje år kan inte ha fel - Tomorrowland är ett måste att besöka!


  Festivalbussen är Officiell resepartner med Tomorrowland (sedan 2012).


  Alla festivalbiljetter som säljs via Festivalbussen inkluderar:

  * Full Madness Pass (Festivalbiljett Fredag-Söndag)

  * DreamVille Friendship Garden (Camping, Torsdag- Måndag).

  * Tillträde till the Gathering (Förfest på campingen på Torsdagen)


  Välj antal personer och avgångsort för att komma igång med planeringen av er resa. Tänk på att välja det resepaket som passar er, dubbelkolla i er kund korg (vit rad längst ner på mobilskärmen vid bokning med mobil) så ni har lagt till en Tomorrowland Festivalbiljett i er bokning innan ni slutför er bokning.

  När ni köper inträdesbiljetter genom oss på Festivalbussen så ingår det alltid Full Madness Pass (till festivalen) och DreamVille Frienship Garden (Camping) 10m x 10m för 10 personer som delas med andra på bussen.


  Våra avgångsorter

  Kombinera ihop din perfekta festivalhelg med dina vänner!


  Ett resepaket kan till exempel bestå av Bussresa + festivalbiljett och nedanstående prylar, välj själv om vi skall slå upp tält åt dig eller om du själv hämtar tältet på bussen. Priser och tillgång presenteras vid bokning.

  * Bussresa (Obligatoriskt)


  * Festivalbiljett Full Madness Pass (max 1 per person)


  * Hyrtält


  * Sovsäck/liggunderlag


  * Campingstol


  * Uppställt camp  DreamVille Friendship garden (för 1 person)

  * Tomorrowland Full Madness.


  * Tillgång till Friendship Garden.


  * 10 personer delar på 10x10 meter.


  * 1 uppslaget Tomorrowland partytält att dela per 10x10m yta.


  * Tillträde till The Gathering och Marketplace.


  * Det är endast tillåtet att boka en biljett per person.


  Reservad Camping - Festivalbussen kommer att ha ett eget camp, där alla från våra bussar bor tillsammans. Ni kommer träffa massa trevligt folk på bussen som vi alla bor ihop under helgen. När vi kommer fram med bussen så kommer vi gemensamt gå till vår camping och våra guider kommer visa er vårt område.


  Praktiskt reseinformation.

  Information om DreamVille hittar ni här : Information om DreamVille

  Information om FriendShip Garden hittar ni här : Information om Friendship Garden


  Endast bussresa ?

  Det går utmärkt att boka endast bussresan med oss. Det gör ni genom att välja avgångsort och därefter klicka på "visa avgångar" Tänk på att ni inte kommer få tillgång till våra campingar om ni inte bokar festivalbiljetten genom oss.


  Ditresan:

  Vi kommer köra så att vi anländer vid Tomorrowland på torsdag vid lunchtid. Det kommer bli en lång resa, vi har planerat in stopp längs vägen exakta platser beror lite på var ni kliver på bussen. Det kommer bli ett stopp på Boardershop antingen i butik eller på färjan Rödby-Puttarden.


  Hemresan:

  Hemresetiden är beräknad till måndag 31:a juli 2023 kl c:a 11.00, dvs tiden då bussen går, räkna minst 1 timma för att ta er till avgångsplatsen för bussen. Vi lämnar campingen tillsammans med våra reseledare kl 09.00.

  2023-01-19

  Gällande Tomorrowland Festivalbiljett.

  Vill ni boka entrébiljetter eller tillval såsom campingstolar/tält och övrig campingutrustning så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Ni kan även välja ett paket i steg 1 där en Tomorrowland festival erbjuds. Det går även bra att beställa tillval i efterhand genom att kontakta oss.

  Tomorrowland Week 2

  På denna sida bokar du resor och entrébiljetter till andra helgen av Tomorrowland 2023, 28-30/7.


  Tomorrowland räknas som Europas största och mest eftertraktade festival då de gång på gång säljer slut på bara några minuter och lockar omkring 400 000 personer att vallfärda till Boom i Belgien.

  Låt dig bli förtrollad utav den magiska värld du träder in i. Med 14 scener samt världens bästa DJs på plats så kommer du inte att kunna sitta still en sekund.
  Så packa ner dansskorna och följ med oss på en festival du sent kommer att glömma!

  Festivalbussen kör dig hela vägen fram till festivalen lättare kan det inte bli.

  Vi ses på bussen mot Tomorrowland.

  Headliners

  • Se officiell line-up

  Viktig information

  Land/Stad

  Belgien - Boom

  Inträdesbiljett

  Inträdesbiljetterna är slutsålda.

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Besökare

  Ca 200000 st

  Grundades år

  2005

  Valuta

  EUR

  Behövs pass

  Ja

  Instagram Pictures